We gaan verhuizen en onlangs verscheen daar een artikel over in de Telstar:

Nieuwe ondernemer Stationsstraat 55 bekend

Pijnacker – Enkele weken geleden stelden wij onze lezers al de vraag welke winkel er op de Stationsstraat 55 zou moeten komen. Inmiddels kunnen wij vertellen welke ondernemer hier binnenkort de deuren opent. Sharona van der Voort, eigenaresse van schoonheidssalon Boeddha Beauty, zal hier vanaf eind november haar salon vestigen.

De schoonheidssalon is sinds 5,5 jaar gevestigd op de Boezem, maar daar zijn ze uitgegroeid. Sharona vertelt: “8 jaar geleden begon ik in een kamertje in mijn ouderlijk huis. Het was een perfecte ruimte om te starten, maar altijd is er die droom geweest om een ruimte te huren en in de toekomst zelfs een medewerker erbij te hebben. In april 2015 had ik de mogelijkheid om een ruimte te huren in een verzamelpand op de Boezem. Eenmaal daar aan het werk kwamen er zo veel klanten bij, dat ik zelfs al binnen een half jaar op zoek mocht gaan naar die fijne medewerker. Inmiddels werken we nu in een team van drie schoonheidsspecialistes en zijn we ook deze ruimte ontgroeid. Vandaar de stap naar dit grote pand in het centrum van Pijnacker. Hier hebben we weer voldoende ruimte om verder te groeien.”

Ondernemen in Coronatijd

Verhuizen naar een groter pand in deze coronatijd, is dat niet een gekke stap? Sharona lacht: “Het is inderdaad een beetje een vreemde timing. De huidige salon op de Boezem is al een tijdje te klein. We zouden in het voorjaar van 2020, na mijn zwangerschapsverlof, gaan kijken voor een nieuwe locatie voor de salon. Toen kwam daar Corona en moesten we de salon zelfs 2 maanden sluiten. Dat was een heel spannende tijd waardoor we besloten onze zoektocht naar een groter pand nog even uit te stellen. Tot ik in april letterlijk tegen dit pand aan liep en zag dat het leeg stond. Er volgden meerdere bezichtigingen, gesprekken met de verhuurder, veel nadenken en plattegronden tekenen. Het was de meest slechte timing, maar met de meest perfecte omstandigheden wat betreft locatie, grootte en mogelijkheden voor de verbouwing. We konden deze kans gewoon niet laten liggen!”

 

Ontspanning en huidverbetering

Sharona merkt zelfs dat het drukker is dan ooit: “Het lijkt wel december, zo druk is het in de salon! Mensen zijn zich steeds bewuster van het feit dat ontspanning en tijd voor jezelf nemen enorm belangrijk is. Even nergens aan denken, je hoofd leegmaken, volledig ontspannen; dat is wat we bereiken met onze behandelingen. Ook zijn onze huidverbeterende behandelingen nog populairder geworden. De diverse peelings en bindweefselmassages worden volop geboekt om tekenen van huidveroudering en stress tegen te gaan.”

 

Benieuwd wat de schoonheidsspecialistes van Boeddha Beauty voor jou kunnen betekenen? Je vindt alle informatie op hun website: www.BoeddhaBeauty.nl.

 

Het nieuwe adres wordt vanaf november: Stationsstraat 55, 2641 GK Pijnacker