De Décaar Algen Peeling is een pijnloze behandeling welke perfect werkt tegen acne, een onzuivere en vette huid, pigmentvlekken, huidveroudering, grove poriën en een slechte doorbloeding of conditie van de huid.

De behandeling is gebaseerd op de werking van verschillende algen en kruiden. We starten de behandeling met een goede reiniging van de huid waarna we een milde peeling toepassen. Vervolgens verwijderen we alle onzuiverheden zodat de huid helemaal schoon is voordat we de kruidenpeeling aanbrengen. De kruidenpeeling wordt voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een crèmemasker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten.

In het kort:

  • Reiniging
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Algen peeling
  • Masker
  • Serum
  • Dagcrème

 

We hebben van deze behandeling ook twee behandelingen waar extra’s bij zitten:

Algen Peeling Extra: Hier zit ook het epileren/ harsen van de wenkbrauwen én een (hoofdhuid-) massage tijdens het masker bij.

Algen Peeling Luxe: Hier zit ook het epileren/ harsen van de wenkbrauwen, een (hoofdhuid-) massage tijdens het masker bij én een uitgebreide gezichtsmassage.

 

Prijzen:

Algen Peeling kost €82,50

Algen Peeling Extra kost €96,50

Algen Peeling Luxe kost €112,50

Deze behandeling is ook in kuurverband te boeken. Dan ontvang je drie behandelingen met steeds 4 tot 10 dagen er tussen én daar ontvang je de Natural Exfoliating Scrub bij cadeau ter waarde van € 45,40. Een kuur is vele malen sterker dan een losse behandeling.