We bieden veel behandelingen aan, elke behandeling met weer een ander doel en bijbehorend resultaat. Daardoor kan het soms wat lastig zijn om een keuze te maken welke behandeling je wilt inplannen. We helpen je daar graag bij.

Zou je graag iets aan je huid willen veranderen of verbeteren? Boek dan het ‘Arrangement ter kennismaking’, een arrangement om kennis te maken met ons, de salon en onze producten.

Arrangement ter kennismaking

 • Intake: we beginnen met een intakegesprek waarin we jouw wensen, allergieën en andere bijzonderheden bespreken.
 • Huidanalyse: daarna gaan we de huidanalyse doen zodat we ook kunnen zien hoe de conditie van je huid is in de dieper gelegen huidlagen
 • Intensieve behandeling: we geven een intensieve behandeling van een uur. Onze intensieve behandelingen staan erom bekend dat je met 1 behandeling al een zichtbaar en/of voelbaar resultaat boekt.
 • Producten: je ontvangt een try out kit met daarin 6 producten waar je 4-6 weken mee kunt doen. Hiermee kun je het resultaat van de behandeling aanzienlijk vergroten.
 • Advies: een op maat gemaakt advies met tips om jouw huid thuis het beste te verzorgen
 • Goodiebag: je ontvangt van ons een tasje met alle belangrijke informatie en een leuke verrassing.

Het totale arrangement neemt ruim 1,5 uur in beslag en kost € 145,- incl. de goodiebag met producten.

Observ Your Skin bij Tree of Beauty

Altijd al willen weten hoe jouw huid er écht uit ziet? En wat er zich dieper in je huid afspeelt?

Dat kan bij Tree of Beauty! Door middel van ons huidanalyseapparaat Observ 520.

Wat is de Observ 520?

De Observ 520 is een huidanalyseapparaat. Met de Observ bekijken we de diepere huidlagen van jouw huid en leggen deze vast door middel van 6 foto. Deze foto’s worden gemaakt met verschillende lichtfilters en maken zichtbaar wat we met het blote oog niet kunnen zien. Hierbij nemen we min of meer een kijkje in de huid. Het maakt huidproblemen zichtbaar die nog niet aan de oppervlakte van de huid te zien zijn. Veel huidaandoeningen beginnen namelijk in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Eigenlijk ben je dan dus al aan de late kant. De eerste stap naar huidverbetering begint dus bij een goede huidanalyse!

De Observ maakt 6 verschillende foto’s binnen 30 seconden:

 • 1e foto: Hoe ziet jouw huid er nu echt uit bij daglicht.
 • 2e foto: Je kunt hier goed de gevoeligheid en roodheid van de huid zien, waaronder ook couperose en rosacea.
 • 3e foto: Hierbij kunnen we heel goed de talgproductie beoordelen en het reliëf van de huid zien, zoals de poriën, fijne lijntjes en (acne-) littekens.
 • 4e foto: Op deze foto kunnen we het vochtgehalte in de huid zien en de verdeling van de vetlaag.
 • 5e foto: Hier worden afwijken qua pigmentatie en zonschade heel goed zichtbaar. We zien deze schade dus al in de diepere huidlagen, nog vóórdat je dat zelf met het blote oog kan zien.
 • 6e foto: Hier kunnen we goed de gelaatsteint zien, maar kunnen we ook al een beetje in de toekomst kijken hoe jouw huid er uit zal komen te zien wat betreft pigmentatie.

Het bespreken van de analyse duurt ongeveer 15 minuten. Door middel van deze 6 foto’s krijgen we een nog beter beeld van jouw huid en kunnen we daardoor een perfect huidadvies geven!

Voordelen van de huidscan

 • De foto’s geven een zeer gedetailleerde weergave van jouw huid.
 • Je ontvangt een effectief behandeladvies.
 • De foto’s ontvang je direct na de analyse per e-mail.
 • De foto’s kunnen worden opgeslagen en vergeleken met voorgaande sessies, waardoor de resultaten van de behandeling en productgebruik duidelijk zichtbaar zijn.

Gratis huidanalyse

Als je een afspraak maakt voor het ‘Arrangement ter kennismaking’ is de analyse geheel kosteloos. Wil je de huidanalyse los boeken? Dan bedragen de kosten € 29,95 euro.

Belangrijk om te weten

Om een goede analyse van de huid te maken is het belangrijk dat de huid goed gereinigd is om een zo eerlijk mogelijk beeld te krijgen. De huid dient dus vrij te zijn van make-up én gezichtscrème. Daarom zullen wij altijd de huid goed reinigen alvorens we de huidanalyse gaan maken.

Afspraak inplannen?
Ben je benieuwd naar de conditie van jouw huid en wat de behandelmogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak! Dit kan heel gemakkelijk via de button op onze website. Natuurlijk kan je ook bellen (06-22158687) of mailen via info@salontreeofbeauty.nl