Sharona van der Voort, eigenaresse van de schoonheidssalon.

Ruim 15 jaar ben ik alweer werkzaam als schoonheidsspecialiste, in het begin vooral met de focus op ontspanning. Ik volgde cursussen op het gebied van huidverbetering en dermatologie en ontdekte wat voor mooie resultaten je kunt boeken met krachtigere behandelingen. Dat was het moment dat ik mij besloot te specialiseren in het mooi en gezond maken van de huid. Toch is na die 15 jaar ook ontspanning nog een heel belangrijk onderdeel voor mij.

Het leukste aan dit vak vind ik de uitdaging op het gebied van huidverbetering en de preventie van huidveroudering of huidproblemen. Samen met de klant een behandelplan opstellen met intensieve behandelingen en producten voor thuis; daar word ik heel gelukkig van. De klant ziet daardoor snel resultaat en is daar natuurlijk ontzettend blij mee en dankbaar voor. Dat is waar ik het allemaal voor doe.

Via onderstaande button kan je zien welke behandelingen Sharona geeft en direct bij haar een afspraak inplannen:

Maak een afspraak


Lisa

Ik ben Lisa, sinds 2018 Allround schoonheidsspecialiste, afgestudeerd op het ROC Mondriaan. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring op kunnen doen en mijn kennis van de huid uit kunnen breiden. Samen werken aan een betere huid vind ik iets heel moois om te doen. Een goed voorbeeld daarvan is dan ook mijn acne specialisatie: door deze specialisatie en gemotiveerde klanten die écht iets aan hun huid willen veranderen, bereik ik hele mooie resultaten.

De huidverbeterende behandelingen staan bij mij dan ook stipt op 1. Toch blijft ontspanning voor mij ook iets heel belangrijks en zal ik er altijd naar streven, ongeacht de behandeling die je kiest, dat je zo relaxed mogelijk naar huis gaat.

Via onderstaande button kan je zien welke behandelingen Lisa geeft en direct bij haar een afspraak inplannen:

Maak een afspraak


Anne

Mijn naam is Anne en ook ik ben gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste. Sinds september 2021 ben ik te vinden bij Tree of Beauty en ik heb het erg naar mijn zin.

Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt in zijn of haar huid. Dat is dan ook de reden waarom ik huidverbetering zo interessant vind. Het samen opstellen van een behandelplan welke volledig past bij jouw wensen, vind ik dan ook erg leuk. Tijdens je behandeling doe ik er ook alles aan dat je comfortabel ligt en heerlijk tot rust kunt komen.

Via onderstaande button kan je zien welke behandelingen Anne geeft en direct bij haar een afspraak inplannen:

Maak een afspraak


Kirsten

Ik ben Kirsten, allround schoonheidsspecialiste, sinds juni 2022 afgestudeerd aan het Albeda college te Rotterdam. Ik heb een grote passie voor huidverbetering en ben tevens KWC (kwaliteits centrum) gecertificeerd voor acne. In de schoonheidsbranche ben je nooit uitgeleerd en ik vind het erg belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Ik vind het belangrijk om mijn klanten een moment voor zichzelf te geven, waarin ze lekker kunnen ontspannen en kunnen genieten van een behandeling op maat.

Via onderstaande button kan je zien welke behandelingen Kirsten geeft en direct bij haar een afspraak inplannen:

Maak een afspraak


Isa

Mijn naam is Isa, in 2022 ben ik begonnen met de opleiding Allround schoonheidsspecialiste. Sinds de start van mijn tweede jaar loop ik met veel genoegen stage bij schoonheidssalon Tree of Beauty.

Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zich prettig en comfortabel voelt in zijn of haar huid. Het feit dat je mensen weer kunt laten stralen met zelfvertrouwen vind ik meer dan prachtig. Ontspanning speelt hierbij een grote rol. Dat is dan ook de reden waarom ik massages ontzettend interessant vind. Het terugvinden van sereniteit bij de klant. Elke behandeling die ik geef versterkt mijn passie voor het vak. Een tevreden klant maakt mijn dag helemaal compleet.

Sharona vertelt: “Isa doet het enorm goed, ze leert snel en werkt heel nauwkeurig. Daarom zit zij inmiddels ook als medewerkster in ons team en geeft zij behandelingen tegen een gereduceerd tarief. Zij heeft dus niet de jarenlange ervaring maar wel de nauwkeurigheid die je van een gediplomeerde schoonheidsspecialiste mag verwachten. Ze geeft (stevige) massages, gezichtsbehandelingen en supplementen zoals wenkbrauwen verven en harsen.”

Isa is aanwezig op de maandag, woensdag en vrijdag.

Via onderstaande button kan je zien welke behandelingen Isa geeft en direct bij haar een afspraak inplannen:

Maak een afspraak


Ilona

Mijn naam is Ilona en ik ben Transformational Cupping Therapeut. In 2020 ben ik gestart met cuppen en heb ik aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van cupping, voeding, detoxen, dry needling, oor acupunctuur en massage.Daarnaast werk ik met het TEI Thermosystem: wat met elektrostimulatie en infra-rood warmte meewerkt aan vetverbranding, spierontwikkeling en zelfs pijnklachten kan verminderen. Dit alles tezamen zorgt voor goede resultaten bij het aanpakken van diverse klachten waaronder bijvoorbeeld: pijnlijke rug/schouders, tintelende armen, overtollig vocht of vet vasthouden, cellulite, fibromyalgie.Ik bekijk de dingen graag vanuit een Holistische benadering: dus in het geheel. Bij lichamelijke klachten kijken we dus naar houding, voeding en leefstijl en gaan daar waar nodig verandering aanbrengen. En dat is waar ik blij van word: wanneer iemand de salon uitloopt zonder de klachten waarmee ze binnen kwamen!

Via onderstaande button kan je zien welke behandelingen Ilona geeft en direct bij haar een afspraak inplannen:

Maak een afspraak


Lincy

Mijn naam is Lincy en ik ben gediplomeerd kapster sinds 2009. Tijdens en ook na het behalen van mijn diploma’s heb ik veel ervaringen opgedaan bij verschillende kapsalons. De vele cursussen en shows die ik de afgelopen 10 jaar gevolgd heb, hebben mij de haarstylist gemaakt die ik nu ben. Ook als zelfstandig ondernemer blijft het belangrijk om cursussen en trainingen te blijven volgen.

Mijn ambitie is om mooi haar te maken en mensen met een glimlach naar buiten te zien gaan. Ik vind het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en dat je je op je gemak voelt. Kapsalon Mooi Haar bij Lincy staat voor goed en eerlijk advies. Dat advies begint door eerst voor de spiegel te gaan zitten voordat het haar gewassen wordt. In het droge haar kan ik goed zien hoe het haar valt. Samen gaan wij kijken naar jouw wensen en hoe wij jouw coupe en/of kleur kunnen versterken.