Sharona van der voort, eigenaresse van de schoonheidssalon.

Ruim 13 jaar ben ik alweer werkzaam als schoonheidsspecialiste, in het begin vooral met de focus op ontspanning. Ik volgde cursussen op het gebied van huidverbetering en dermatologie en ontdekte wat voor mooie resultaten je kunt boeken met krachtigere behandelingen. Dat was het moment dat ik mij besloot te specialiseren in het mooi en gezond maken van de huid. Toch is na die 13 jaar ook ontspanning nog een heel belangrijk onderdeel voor mij.

Het leukste aan dit vak vind ik de uitdaging op het gebied van huidverbetering en de preventie van huidveroudering of huidproblemen. Samen met de klant een behandelplan opstellen met intensieve behandelingen en producten voor thuis; daar word ik heel gelukkig van. De klant ziet daardoor snel resultaat en is daar vaak ontzettend blij mee en dankbaar voor. Dat is waar ik het allemaal voor doe.


Meghan

Ik ben Meghan en sinds juni 2016 gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste. Dankzij de Allround opleiding heb ik veel extra specialisaties gedaan. Een van mijn specialisaties is de acne behandeling. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het geven van (stevige) massages. Ik vind het belangrijk om mijn klant zo goed mogelijk te helpen en hun wensen te vervullen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Een klant tevreden de salon zien verlaten is mijn doel.


Lisa

Ik ben Lisa, sinds 2018 Allround schoonheidsspecialiste, afgestudeerd op het ROC Mondriaan. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij een schoonheidssalon en in een wellnesscentrum. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten volledig tot rust kunnen komen bij mij in de stoel. Daarnaast focus ik me op huidverbetering door middel van bindweefselmassage en heb ik mijn acne specialisatie.


Evi

Mijn naam is Evi en ik ben 20 jaar. Vorig schooljaar liep ik stage bij Tree of Beauty en ik kan inmiddels met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor de schoonheidsspecialiste opleiding. Ik werk nu als schoonheidsspecialiste bij Tree of Beauty.

Nu ga ik nog één jaar doorleren voor Allround schoonheidsspecialiste. Dit is een extra jaar vol met specialisaties om nog beter te worden in het vak. Tijdens dit schooljaar zal ik mijn stage hier ook weer volgen. Dan combineren we werk en stage.

Al met al zal ik vaak te vinden zijn in de salon en ik hoop dan ook veel klanten te mogen helpen wat betreft huidverbetering en het vinden van ontspanning.


Ilona

Mijn naam is Ilona en ik ben Transformational Cupping Therapeut. In 2020 ben ik gestart met  cuppen en heb ik aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van cupping, voeding, detoxen, dry needling en oor acupunctuur.Daarnaast werk ik met het TEI Thermosystem: wat met elektrostimulatie en infra-rood warmte meewerkt aan vetverbranding, spierontwikkeling en zelfs pijnklachten kan verminderen.Dit alles tezamen zorgt voor goede resultaten bij het aanpakken van diverse klachten waaronder bijvoorbeeld: pijnlijke rug/schouders, tintelende armen, overtollig vocht of vet vasthouden, cellulite, fibromyalgie.Ik bekijk de dingen graag vanuit een Holistische benadering: dus in het geheel. Bij lichamelijke klachten kijken we dus naar houding, voeding en leefstijl en gaan daar waar nodig verandering aanbrengen. En dat is waar ik blij van word: wanneer iemand de salon uitloopt zonder de klachten waarmee ze binnen kwamen!


Kim

Mijn naam is Kim en momenteel zit ik in mijn laatste schooljaar van de opleiding Allround schoonheidsspecialiste niveau 4. Mijn diploma als schoonheidsspecialiste heb ik inmiddels al behaald en dit schooljaar staat vooral in het teken van specialisaties zoals: Shiatsu Massage, Acné, Bindweefselmassage. Inmiddels gaan we richting het einde van het schooljaar en hoef ik alleen mijn bindweefsel specialisatie nog af te ronden! Bij Tree of Beauty hoop ik mij verder te kunnen ontwikkelen en nog veel meer te kunnen leren!

Je kunt bij mij al gezichtsbehandelingen en massages boeken. Ik ben aanwezig op dinsdag en vrijdag.


Anne

Mij naam is Anne en sinds dit schooljaar ben ik als stagiaire te vinden bij Tree of Beauty. Ik volg momenteel de opleiding Allround schoonheidsspecialiste 4 en ik zit nu in mijn laatste schooljaar. In de afgelopen maanden heb ik al een aantal onderdelen behaald, waaronder ook de Acné specialisatie. Inmiddels geef ik ook al verschillende behandelingen bij Tree of Beauty, zoals: lichaamsmassages en gezichtsbehandelingen. Ik loop stage op de donderdag. Misschien tot snel in de salon!


Lincy

Mijn naam is Lincy en ik ben gediplomeerd kapster sinds 2009. Tijdens en ook na het behalen van mijn diploma’s heb ik veel ervaringen opgedaan bij verschillende kapsalons. De vele cursussen en shows die ik de afgelopen 10 jaar gevolgd heb, hebben mij de haarstylist gemaakt die ik nu ben. Ook als zelfstandig ondernemer blijft het belangrijk om cursussen en trainingen te blijven volgen.

Mijn ambitie is om mooi haar te maken en mensen met een glimlach naar buiten te zien gaan. Ik vind het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en dat je je op je gemak voelt. Kapsalon Mooi Haar bij Lincy staat voor goed en eerlijk advies. Dat advies begint door eerst voor de spiegel te gaan zitten voordat het haar gewassen wordt. In het droge haar kan ik goed zien hoe het haar valt. Samen gaan wij kijken naar jouw wensen en hoe wij jouw coupe en/of kleur kunnen versterken.