Sharona van der voort, eigenaresse van de schoonheidssalon.

Ik ben schoonheidsspecialiste sinds 2009. In 2010 heb ik de vervolgopleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste gevolgd. Een opleiding waarbij je dieper ingaat op de verschillende aspecten van huid- en lichaamsverzorging. Zo leer je bijvoorbeeld alles over de verschillen tussen een blanke en donkere huid. Deze kan en mag je niet op dezelfde manier behandelen. Tevens worden er verschillende massage technieken voor het gezicht aangeleerd.

Tijdens mijn opleiding en de jaren erna heb ik mij gespecialiseerd in acne. Een lastig en erg vervelend huidprobleem, waar veel mensen mee te maken krijgen. Ik vind het enorm fijn dat ik daar mannen en vrouwen, jong en oud mee kan helpen.

Na deze opleiding heb ik nog de opleiding sportmassage afgerond. Dus ook voor ontspanning of juist een stevige massage ben je bij mij aan het goede adres. Om verder op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen volg ik extra cursussen, workshops en opleidingen. Onder andere voor dermatologie, zwangerschapsmassage, bamboo massage en wimperextensions.


Barbara

Mijn naam is Barbara en ik ben sinds 2010 gediplomeerd schoonheidsspecialiste.  Na het behalen van mijn diploma heb ik veel ervaring opgedaan in schoonheidssalons. Met name het behalen van resultaten op het gebied van huidverbetering vind ik ontzettend interessant. De vele cursussen en trainingen die ik in de afgelopen jaren heb gevolgd, hebben mij de kennis gegeven om resultaatgericht te werken. Voor mij is het dan ook belangrijk dat de klant stralend en tevreden de salon verlaat.


Meghan

Ik ben Meghan en sinds juni 2016 gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste. Dankzij de Allround opleiding heb ik veel extra specialisaties gedaan. Een van mijn specialisaties is de acne behandeling. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het geven van (stevige) massages. Ik vind het belangrijk om mijn klant zo goed mogelijk te helpen en hun wensen te vervullen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Een klant tevreden de salon zien verlaten is mijn doel.


Lisa

Ik ben Lisa, sinds 2018 Allround schoonheidsspecialiste, afgestudeerd op het ROC Mondriaan. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij een schoonheidssalon en in een wellnesscentrum. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten volledig tot rust kunnen komen bij mij in de stoel. Daarnaast focus ik me op huidverbetering door middel van bindweefselmassage en heb ik mijn acne specialisatie.


Evi

Mijn naam is Evi en ik ben 19 jaar. Vorig schooljaar liep ik stage bij Tree of Beauty en ik kan inmiddels met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor de schoonheidsspecialiste opleiding. Ik werk nu als schoonheidspecialiste bij Tree of Beauty.

Nu ga ik nog één jaar doorleren voor Allround schoonheidsspecialiste. Dit is een extra jaar vol met specialisaties om nog beter te worden in het vak. Tijdens dit schooljaar zal ik mijn stage hier ook weer volgen. Dan combineren we werk en stage.

Al met al zal ik vaak te vinden zijn in de salon en ik hoop dan ook veel klanten te mogen helpen wat betreft huidverbetering en het vinden van ontspanning.


Lincy

Mijn naam is Lincy en ik ben gediplomeerd kapster sinds 2009. Tijdens en ook na het behalen van mijn diploma’s heb ik veel ervaringen opgedaan bij verschillende kapsalons. De vele cursussen en shows die ik de afgelopen 10 jaar gevolgd heb, hebben mij de haarstylist gemaakt die ik nu ben. Ook als zelfstandig ondernemer blijft het belangrijk om cursussen en trainingen te blijven volgen.

Mijn ambitie is om mooi haar te maken en mensen met een glimlach naar buiten te zien gaan. Ik vind het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en dat je je op je gemak voelt. Kapsalon Mooi Haar bij Lincy staat voor goed en eerlijk advies. Dat advies begint door eerst voor de spiegel te gaan zitten voordat het haar gewassen wordt. In het droge haar kan ik goed zien hoe het haar valt. Samen gaan wij kijken naar jouw wensen en hoe wij jouw coupe en/of kleur kunnen versterken.