Niemand wilt er ouder uit zien dan de werkelijke leeftijd. Het liefst worden we ook nog iets jonger geschat. Vaak wordt er daarom de focus gelegd op rimpels en fijne lijntjes. Wat kan er gedaan worden om deze te verminderen of het ontstaan ervan uit te stellen.

Super belangrijk natuurlijk. Maar wist je dat vlekjes, adertjes en bultjes je er ook ouder uit laten zien? Wanneer deze weg zijn ziet de huid er een stuk rustiger uit en daardoor ook jonger.

Met onze nieuwe behandeling kunnen we dit ook nog eens heel makkelijk regelen: met 2 á 3 laserbehandelingen zijn deze plekjes weg of vrijwel onzichtbaar.

Na de zomervakantie starten wij met 3 dagen waarop je deze behandeling kunt boeken: 11 september, 9 oktober en 6 november. Op deze dagen is de behandeling te boeken tussen 9.30u en 21.30u.

Deze behandeling is perfect bij:

  • Rode vaatjes
  • Steelwratjes
  • Rosacea
  • Couperose
  • Goedaardige verhevingen

Aanbieding voor de eerste reserveringen!

Heb jij last van adertjes of andere plekjes welke je graag weg zou willen laten halen? Reserveer dan nu alvast jouw plekje. Boek jouw afspraak vóór 31 juli en je ontvangt €10,- korting per behandeling. Een afspraak maken kan door te bellen, appen of door deze via onze website in te plannen.

Achter de schermen zijn wij al erg lang bezig met het uitzoeken welk apparaat de mooiste resultaten geeft en het beste bij onze wensen past. De eerste demo en trainingsdag van deze laser was in april 2023. Er volgden meerdere afspraken waarin we al onze vragen konden stellen. In juli vervolgen we onze training en in september hebben we onze laatste trainingsdag. En dan is het zo ver, 11 september kunnen wij de eerste klanten gaan behandelen met deze mooie techniek. Wil je een afspraak maken voor deze behandeling of heb je nog vragen? Laat het ons vooral weten, we helpen je graag. 

Hoe werkt de laser behandeling?

Het licht van de laser wordt geabsorbeerd door de kleur van het vaatje en omgezet in warmte. Deze warmte zorgt ervoor dat de vaatjes worden vernietigd en opgeruimd door het lichaam. De verkleuring wordt steeds lichter of verdwijnt in z’n geheel. Het resultaat van de behandeling kan pas beoordeeld worden na 4 weken. Soms zijn er meerdere laser behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Wat kan ik verwachten tijdens de behandeling?

Vooraf bespreken wij samen jouw vragen, wensen en verwachtingen. Na het boeken van jouw laserbehandeling ontvang je een vragenlijst met onder andere vragen over jouw gezondheid, zodat wij zeker weten dat deze behandeling passend is voor jou. Ook geven we je aanvullende of voorbereidende adviezen mee voor thuis. Tijdens de behandeling draag je een speciale bril om je ogen te beschermen tegen het laserlicht. De laserpulsen worden ervaren als het schieten van een elastiekje tegen je huid. Wij brengen na afloop een verzorgende en beschermende crème aan.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Na de behandeling kan je enkele uren wat last hebben van roodheid en zwelling. Het ontstaan van blaasjes of korstvorming is verder zeldzaam. Je kan ook enige jeuk of pijn ervaren maar zorg dat je je huid zo min mogelijk aanraakt. Wij zullen je goed informeren over het productadvies na de behandeling. Het is noodzakelijk om je huid 4 weken vóór en tot 10 weken na de lasertherapie behandeling te beschermen met factor 50. Ook wordt aangeraden niet te gaan zwemmen, geen sauna te bezoeken of intensief te sporten de dagen na de laserbehandeling.

Kan deze laser helpen bij mijn huid?

Wanneer jij een hele egale huid hebt zal je geen verbetering zien van de huid. Echter, als je goed kijkt, heeft bijna iedereen wel zichtbare adertjes rondom de neus, wangen of op andere plekken in het gezicht. Soms zijn het kronkelende adertjes maar het kunnen ook rode stipjes zijn. Wanneer deze rode plekjes weg zijn, ziet de huid er een stuk rustiger uit. En een rustigere huid ziet er automatisch jonger uit.

Met deze laser kunnen wij ook steelwratjes (fibromen) en bindweefselbultjes verwijderen. Deze komen vaak voor in de hals, rondom BH bandjes en kunnen ook in het gezicht voorkomen. Vaak zijn dit soort plekjes met 1 á 2 behandelingen verdwenen.