Serums zijn dé paradepaardjes als het gaat om huidverzorging en mogen eigenlijk niet ontbreken in jouw huidverzorgingsroutine. Het is een dunne emulsie met een hele hoge concentratie actieve werkstoffen, die direct door je huid wordt opgenomen. Hoe hoger de concentratie werkstoffen, des te effectiever tegen huidproblemen. Doordat een serum uit kleine moleculen bestaat, komt het tot in de dieper gelegen huidlagen. Ook dit vergroot het resultaat. Het geeft jouw huid een echte powerboost!

 

Hoe gebruik je een serum? 

Voor het beste resultaat, gebruik je een serum het beste het hele jaar door een serum onder jouw dag- en nachtcrème. Breng deze aan op een gereinigd gezicht en de hals. Let op: vermijd de huid rondom je ogen.

Daarnaast kan je ook kiezen voor een kuur. In dat geval breng je het serum gedurende enkele weken aan in de ochtend én de avond. Een kuur wordt vaak gebruikt om de huid, in bijvoorbeeld het voorjaar en najaar, een oppepper te geven

Voor wie is een serum bedoeld?

Een serum is een musthave op het gebied van huidverzorging. Met een serum kun je op een effectieve manier huidproblemen aanpakken. Denk maar aan dehydratie, vale teint, rimpels, verslapping, pigmentvlekken etc. Niet alleen kun je huidproblemen direct aanpakken, maar ook kun je huidproblemen voorkomen door het gebruik van een serum. Kortom, iedereen kan dus een serum gebruiken!

Hoe weet ik welk serum het beste is voor mijn huid?

Stel jezelf eerst en vooral de vraag wat je zou willen verbeteren aan jouw huid. Bij Tree of Beauty werken wij met Décaar en Decléor. Beide merken hebben verschillende productlijnen, allemaal met hun eigen serums. Wij adviseren je graag welk serum, eventueel in combinatie met andere huidverzorging, het beste bij jouw huid passen. Wij geven jou een persoonlijk huidadvies, helemaal op maat!

Heb je nog vragen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. Wij helpen je graag!