Hoera, de salon bestaat 10 jaar!

Dat willen we natuurlijk graag met jou vieren! Op woensdag 14 september hebben wij een leuke avond gepland in de salon. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom. We starten met verschillende demo’s. Om 20.00 uur gaan wij onze nieuwe behandeling onthullen en vanaf 21.00 uur tot 21.30 uur zouden wij het leuk vinden om met jou te proosten en gezellig te kletsen. Je kunt binnen lopen wanneer jij wilt en je kiest zelf of je een demo wilt bijwonen. Voor de demo’s moet je je wel inschrijven, dus hou dat wel even in de gaten.

Alle updates over deze avond zullen we op deze pagina plaatsen.

Wat is er te doen?

  • Je kunt kennismaken met onze nieuwe collega Lisa. Zij zal je ontvangen met een heerlijk drankje.
  • Uiteraard is er de mogelijkheid om even te proosten en te kletsen met het hele team.
  • Ilona zal demo’s geven over het Tei apparaat en de cupping massage. Je kunt je inschrijven voor een demo, we boeken dan 10 minuten in waarin jij een de cuppingmassage of het Tei apparaat kunt ervaren. Geheel kosteloos! Zou jij graag met één of beide methodes kennis willen maken? Schrijf je dan in door middel van een appje naar ons: 06-22158687.
  • Bij Kim en Anne kan je terecht voor een huidanalyse. Met ons huidanalyse apparaat maken zij 6 foto’s van jouw huid, op elke foto is weer een ander aspect van de dieper gelegen huidlagen te bekijken. Zij zullen de foto’s bespreken en advies geven op het gebied van huidverzorging en intensieve behandelingen. Ook hiervoor kan je reserveren door middel van een telefoontje of appje naar ons: 06-22158687.
  • Lisa en Sharona zullen rondlopen en al jouw vragen beantwoorden.
  • Nieuwe behandeling! Om 20.00 uur gaan Sharona en Lisa de nieuwe behandeling onthullen! Het is een intensieve behandeling, wat betekend dat je na 1 behandeling al resultaat ziet en/of voelt. Naast het mooie resultaat is het ook nog eens een hele fijne behandeling om te ondergaan; het is ontspannend en tegelijkertijd voel je dat het iets teweegbrengt in je huid. We gaan er niet te veel over verklappen, je zou er gewoon bij moeten zijn! Om het niet te druk te maken vragen we je ook voor deze demo in te schrijven: 06-22158687.
  • Korting, altijd fijn! Als je deze avond een afspraak boekt voor onze nieuwste behandeling, dan ontvang je 10 euro korting. Een extra leuke manier om ermee kennis te maken dus. Evi zal klaar staan om jouw afspraak in te plannen.

 

Kom jij ook? We zouden het super leuk vinden om je deze avond te zien!