En dan niet alleen voor de eerste twee weken van het jaar hé?! Dit gaan we gewoon minimaal een jaar lang doen. Vervolgens zit het zo in je routine, dat je niet anders meer wilt.

Gisteren hadden we onze laatste vergadering voor mijn verlof en we hadden het over goede voornemens. Deze drie vonden wij als schoonheidsspecialiste toch wel erg belangrijk:

  • Meer ontspannen en genieten
  • Beter voor je huid zorgen
  • Vaker een wandeling maken

 

Meer ontspannen en genieten

We gaan allemaal zo gehaast door het leven, we werken hard, zorgen voor de mensen om ons heen. Maar zorg je ook goed voor jezelf? Wat heb jij nodig om meer ontspannen door het leven te gaan?

 

Beter voor je huid zorgen

‘Geen tijd om mijn huid te reinigen’, ’te moe’, ‘vergeten’.. Laten we eerlijk zijn, eigenlijk zijn dit allemaal smoesjes om je huid niet te verzorgen. We horen het vaak in de salon. Als jij je daar prima bij voelt, is dat natuurlijk oké. Maar als je echt graag een mooiere huid wilt, of je huid mooi wilt houden in de toekomst, zul je deze smoesjes toch achterwege moeten laten en gewoon je huid geven wat ze nodig heeft. Tenslotte kost het slecht een paar minuutjes in de ochtend en in de avond, die kan je wel missen toch?!

 

Vaker een wandeling maken

Een heerlijke strandwandeling of een bezoekje aan het bos, iedereen knapt er van op! Het maakt je hoofd leeg, je hebt wat extra lichamelijke beweging én je huid is je dankbaar. Wandelen geeft een betere doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen bij je huid komen. Wandelen is goed voor je huid!

Wil je drie vliegen in één klap slaan? Ga dan wandelend naar onze salon, geniet van een heerlijke behandeling en laat je adviseren welke producten jouw huid een boost kunnen geven. Dat is pas tijd besparen en goed voor jezelf zorgen 😉