De Algen peeling behandeling van DÉCAAR  is een krachtige natuurlijke behandeling op basis van algen en kruiden. Deze behandeling is zeer effectief, biologisch en 100% veilig. In tegenstelling tot andere soorten peelings werkt de Algen peeling van binnen naar buiten. Dit komt doordat de algen en kruiden van de peeling de huid doordringen, vervolgens gaan deze stoffen naar de onderste huidlagen om de huid aan te zetten tot vernieuwing. Normaal gesproken vernieuwt een huid zich in 28-30 dagen. De Algen peeling zorgt ervoor dat dit proces versnelt wordt naar 10 dagen. Daarnaast gaan de algen en kruiden die in deze peeling zitten velen huidproblemen tegen. Met deze behandeling kunnen prachtige resultaten behaald worden!

 

Perfluorcarbon is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de DÉCAAR Algen peeling. Perfluorocarbon is een zuurstoftransport systeem, het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en de cellen beter functioneren. (denk maar eens aan een wondje dat beter geneest wanneer deze in aanraking komt met zuurstof.) Tevens zuigt het de werkstoffen van een crème dieper mee naar binnen waardoor deze nog sterker zal werken. Hierdoor wordt 1+1 =3. Het immuunsysteem van de huid wordt geactiveerd, huidfuncties genormaliseerd en de huid kan weer ademen.

 

Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd aan de DÉCAAR Algen peeling, bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.

 

De kruiden verwerkt in de DÉCAAR Algen bio peeling hebben ieder een andere functie voor de huid. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een sneller herstel, voeden ze intensief de huid, maken ze huidverjonging mogelijk, reguleren ze de talgproductie en bezitten ze antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose en acné zichtbaar worden behandeld.

 

Voor wie?

 • Voor de door de zon beschadigde huid
 • Oppervlakkige pigmentvlekken
 • Rimpels en lijnen
 • Rokershuid
 • Couperose
 • Rosacea
 • Ook geschikt voor een donkere huidskleur
 • Een doffe, grijzige en vermoeide huid, zonder glans
 • Acné en (acné) littekens

 

Wat doet de peeling?

 • Bevordert de celvernieuwing
 • Geeft een betere doorbloeding
 • Bevordert de productie van collageen en elastine
 • Stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur in de huid
 • Normaliseert de weerstand van de huid
 • Geeft de futloze huid weer energie
 • Verkleint grote poriën en vermindert onzuiverheden

 

Wat gebeurt er met je huid na de Algen peeling?

De huid is gevoeliger na de Algen peeling. Dit kan geen kwaad, het is een teken dat de huid aan het werk gezet wordt. De doorbloeding wordt geactiveerd, de aanvoer en opname van zuurstof en voedingstoffen wordt verbeterd. Kortom, de huid gaat in herstel! Eventuele roodheid na de behandeling trekt snel vanzelf weg. Ongeveer 3-5 dagen na de behandeling kan de huid lichtelijk gaan schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger/trekkerig aan. Een volle crème en het gebruik van een serum houdt de huid soepel en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn.

Hoe vaak kan een Algen peeling uitgevoerd worden?

De Algen peeling kun je eenmalig ondergaan als oppepper voor je huid. Wil je echt werken aan huidverbetering zoals bijvoorbeeld acné of tegen lijntjes en rimpels? Dan kun je het beste kiezen voor een kuur. We starten vaak met drie behandelingen na elkaar, met ieder een week er tussen. Vervolgens geven we de huid vier weken rust. Na de vier weken kan er eventueel opnieuw een kuur van drie behandelingen in drie weken uitgevoerd worden. Of dit dan nog nodig is, is afhankelijk van de hoeveelheid resultaat wat behaald is.

 

Belangrijk!: 

Een goed resultaat valt of staat bij het gebruiken van de juiste producten. Vergelijk het maar met het behouden van gezonde tanden. Je gaat naar de tandarts en poets daarnaast ook je tanden thuis. Voor het behoud van gezonde tanden, kan het ene niet zonder het andere. Hetzelfde geldt ook voor je huid. We zullen altijd ons best doen om jouw huid te verbeteren, maar hebben daarbij wel jouw hulp nodig.