Nog even en dan is het alweer kerst. Een drukke tijd komt er aan, cadeautjes kopen, huis in kerstsferen brengen en een leuke outfit scoren. En dan eindelijk het kerstdiner.. Heerlijk eten, wijntje en gewoon even genieten van elkaar. Maar natuurlijk willen we er op ons best uitzien tijdens zo’n diner en het liefst een paar jaartjes jonger, toch?

Met deze tips straal jij gegarandeerd tijdens het kerstdiner en lijk je misschien wel 5 jaar jonger!

  1. Laat ontsierende plekjes verwijderen: Door middel van coagulatie kunnen wij oneffenheden en ontsierende plekjes op je huid verwijderen of verminderen. Denk hierbij aan fibromen (steelwratjes), adertjes, bloedblaasjes, bindweefsel bultjes en spinnenadertjes. Hoe minder vlekjes en bultjes je huid heeft, hoe jonger je eruit ziet! Zorg er wel voor dat je deze behandeling minimaal 2 weken voor de kerst laat uitvoeren, om er zeker van te zijn dat eventuele korstjes verdwenen zijn.
  2. Hydrateer je huid: Op het moment dat je huid niet goed gehydrateerd is, ontstaan er snel vochtlijntjes. Natuurlijk helpt het om de weken voor kerst goed te drinken en dan het liefst minimaal 1,5 liter water. Maar alleen met het water drinken komen we er niet! Vervang dus een week voor de kerst jouw nachtcreme door het hoogwaardige Decléor White Petal Masker. De vochtbommetjes in dit masker zorgen voor een enorme hydratatie boost van de huid.  Voilà! Je huid is partyproof!
  3. Lift je wenkbrauwen: Dit kan heel eenvoudig door het in model brengen en verven van de wenkbrauwen. Hierdoor geef je je ogen meer een open blik, waardoor ze gelift lijken. Laat dit overigens wel doen door een professional. Van twee ongelijke wenkbrauwen is nog nooit iemand jonger eruit gaan zien! Ook met speciale wenkbrauw make-up kan je de uitstraling van je gezicht behoorlijk beïnvloeden. Tijdens ons Kerst Event op 21 december 2019 geven we hier mini workshops over. Het beste ervan; het is een super makkelijke techniek, dus iedereen kan het leren.
  4. Lift je ogen: Rondom de ogen is de plek waar als eerste lijntjes en rimpels ontstaan. Dit gebied heeft dus een goede verzorging nodig. Voorkomen is beter dan genezen natuurlijk, maar gelukkig is daar jouw redder in nood! Eye Lifting Cream van Décaar, deze oogcreme verzacht de lijntjes en verbeterd de teint rondom de ogen, waardoor je er frisser uitziet. Last van kerststress? (Lees slapeloze nachten?). Bewaar de oogcrème in de koelkast, waardoor deze direct een verkoelend effect heeft en je wallen als sneeuw voor de zon verdwijnen.
  5. Gebruik een masker: Welke fantastisch werkt is het is Flash Lift Masker van Decléor. Dit masker geeft een stralend en liftend effect. Het bevat o.a. essentiële olie van Iris, welke helpt de tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Dit masker werkt liftend en de gezichtscontouren worden strakker. Breng een ruime hoeveelheid aan en masseer dit even 1 minuut in. Het beste van binnen naar buiten; dus vanaf het midden van het gezicht naar de zijkant. Hierdoor stimuleer je het liftende effect. Laat het vervolgens 10 tot 15 minuten intrekken. Kun je in de tussentijd mooi even je nagels lakken, of even ontspannen.
  6. Plan een peeling: Oké, dit moet je natuurlijk niet een paar dagen voor kerst doen. Boek deze behandeling ongeveer 2 weken voor de feestdagen en je huid straalt als nooit tevoren! Of start een paar weken voor de kerst met een peeling-kuur (voor het grootste resultaat). Bij Boeddha Beauty bieden we verschillende peelings aan, dus welke peeling het beste voor jouw huid is, is afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft en wat jouw wensen zijn. Vanwege de peeling ontdoe jij jouw huid van een doffe laag dode huidcellen en zal je huid enorm gaan stralen. Daarnaast vervaagt de peeling de lijntjes, verminderd het pigmentvlekken (dit vergt wel wat meer behandelingen) en stimuleert het de doorbloeding. Hierdoor ziet jouw huid er frisser en jonger uit. Daarnaast krijgt je huid de mooiste glow!
  7. Gebruik een serum: Zoals het Age Reverse Elixer serum van Décaar. Dit serum werkt zowel liftend en verstevigend. En daarnaast verzacht het de lijntjes en rimpels. Dit komt mede door de ingrediënten goud en Tarwe proteïne. Deze ingrediënten zorgen voor de aanmaak van collageen, wat de huid verstevigd. Start hier wel tijdig mee om het meeste effect te bereiken. Hoe gebruik je dit? Breng dit dagelijks aan onder je dag en nachtcrème.
  8. Start met Face Cupping: Ook wel de natuurlijke facelift genoemd. Cupping werkt als een bindweefselmassage en is dus enorm huidverbeterend/verjongend. Het beste kun je een paar weken voor de kerst al starten met cupping voor het grootste resultaat. Hoe kun je dit het beste doen? Gebruik thuis 3 keer per week de cups tijdens je reiniging ( kan niet bij elke reiniging dus vraag ons even om advies of gebruik een olie). Masseer de huid ongeveer 3 minuten met de cups en werk van binnen naar buiten. Dit werkt niet alleen huidverbeterend, maar is ook heerlijk ontspannen en voelt prettig aan op de huid.

Wil je met de cups een nog groter resultaat bereiken? Dan kun je ook bij ons de cupping behandeling als kuur boeken (8 behandelingen) of een losse mini behandeling met cups. Daarnaast kun je het ook toevoegen aan jouw bestaande behandeling. Dan masseren we de huid 10 tot 15 minuten met de cups. Dit kost €12,50,- extra bij jouw behandeling.

 

En dan nog de beste tip: Geniet!
‘’It’s the most wonderful time of the year’’ is niet voor niets één van de meest gedraaide kerstnummers aller tijden. Deze periode draait om gezelligheid, liefde, samenzijn, lekker eten (het liefst zoveel mogelijk) en nog zoveel meer. Probeer er zoveel mogelijk van te genieten, want daar straal je misschien wel het meest door!

Wil je meer informatie over één van bovenstaande punten? Of misschien wel meerdere? Vraagt het ons gerust! Je kunt contact met ons opnemen via de mail, telefoon, whatsapp of vul het contactformulier in op onze website.