21 gratis behandelingen bij Tree of Beauty

Op zondag 2 juni staan onze deuren van wagenwijd open voor mensen die zijn getroffen door de ziekte kanker. Wie geconfronteerd wordt met deze ziekte weet dat zijn of haar leven ineens drastisch op zijn kop komt te staan. De impact is fors en het herstel is vaak zwaar, daarom willen wij graag iets voor deze mensen betekenen.

Sharona vertelt: ‘De behandeling tegen kanker doet veel met je lichaam én je huid. Wij kunnen helpen de huid zo goed mogelijk te ondersteunen en daarnaast is een momentje voor jezelf hebben natuurlijk ook heel belangrijk. Daarom willen wij tijdens de verwendag deze mensen een fijn moment geven met een gezichtsbehandeling of massage.’

Het programma

Deze verwendag is bedoeld voor mannen en vrouwen die getroffen zijn door de ziekte kanker en/of herstellende zijn. Zij kunnen kosteloos genieten van een gezichtsbehandeling of ontspanningsmassage.

Onze dag start om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Binnen deze tijd kunnen wij 21 mensen behandelen.

Het verwenmoment zal bestaan uit:

  • Ontvangst met thee en wat lekkers.
  • De behandeling: keuze uit een gezichtsbehandeling of lichaamsmassage van 45 minuten.
  • Als afsluiting van de behandeling nog een heerlijke fruitsmoothie.
  • Om niet met lege handen naar huis te gaan hebben wij nog een kleine verrassing klaar staan.

Kortom, even heerlijk verwend worden!

Aanmelden

Ben je zelf getroffen door deze ziekte of ken je iemand die ziek is en gun je hem of haar deze verwennerij? Dan kun je je hier onder inschrijven. Op maandag 27 mei nemen wij contact op met de mensen die de behandeling ontvangen en dan zullen wij ook de precieze tijd laten weten.

Heb je nog vragen over deze verwendag? Neem dan gerust contact met ons op.