Zaterdag 21 december is het zo ver; ons Kerst Event! Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kan je binnenlopen en er is van alles te beleven!

– Cupping workshops: Je leert hoe je thuis kunt cuppen voor huidverbetering (gratis workshop).
– Huidanalyse met ons huidanalyse apparaat: Neem een kijkje ín je huid (kosteloos, mits je dit nog niet eerder hebt gedaan).
– Laat je wenkbrauwen verven en harsen tegen een gereduceerd tarief.
– Je hebt de mogelijkheid om spaarpunten in te wisselen voor kennismakingsbonnen ter waarde van €15,- en €7,50.
– We hebben een foto actie waarbij je heerlijke gezichtsbehandelingen kunt winnen.
– Bijou Daisy is van 11.00 uur tot 16.00 uur aanwezig voor de verkoop van prachtige sieraden en accessoires.
– Tijdens onze (online) bingo valt er ook nog van alles te winnen: Iedereen die langs komt ontvangt een gratis bingokaartje.
– We verkopen mooie cadeausetjes: Voor jezelf of om iemand anders blij mee te maken.
– We pakken jouw cadeaubon feestelijk in.
– Uiteraard zorgen wij voor een drankje, heerlijke oliebollen en andere hapjes.

En misschien nog wel het belangrijkste:
– Wij zamelen geld in voor de Nederlandse Brandwonden Stichting. 

Het programma:

10.00 uur: Start ons Kerst Event met de hele dag heerlijke oliebollen en een lekker drankje.

10.30- 11.00 uur: Mini workshop: Cupping voor huidverbetering*.

11.00- 11.45 uur: Inloop voor een kosteloze huidanalyse met de Observ.

12.00- 13.30 uur: Wenkbrauwen verven en harsen tegen gereduceerd tarief*.

13.00- 13.45 uur: Inloop voor een kosteloze huidanalyse met de Observ.

14.00- 14.30 uur: Mini workshop: Cupping voor huidverbetering*.

11.00- 16.00 uur: Verkoop van sieraden van Bijou Daisy.

16.00 uur: Afsluiting Kerst Event.

16.00 uur: Start de bingo: deze kan je live in de salon volgen of thuis via internet op Facebook en Instagram.

* Om zeker te zijn van een plekje adviseren we voor deze activiteit te reserveren.

Neem ook gerust een introducé mee om deze dag nog leuker te maken. Uiteraard is er de hele dag de mogelijkheid om je laatste kerstcadeaus aan te schaffen, cadeaubonnen op te halen of gewoon je favoriete verzorgingsproduct voor jezelf te kopen.

Je kan dus binnen stappen op het tijdstip dat voor jou het beste uitkomt, als het maar ergens tussen 10.00 uur en 16.00 uur is. Wil je ergens meer informatie over, spreek ons dan gerust even aan. Ook buiten de tijden van de workshops kunnen we je van alles uitleggen en vertellen.

Bingo
Iedereen die langskomt tijdens ons Kerst Event, ontvangt een bingo kaartje. Om 16.00 uur start de Bingo. Deze kan je live meemaken in de salon. Maar je kan er ook voor kiezen om de bingo via Facebook of Instagram te volgen. Er zijn drie mooie prijzen te winnen:
1. Cadeauset Body: bodyscrub, bodymilk en een handcreme t.w.v. € 19.95
2. Rugmassage van 30 minuten t.w.v. € 27,00
3. Gezichtsbehandeling Decléor of Décaar van 60 minuten t.w.v € 52,00 of € 56,00

We gaan voor één verticale streep, een kruis en een volle kaart. Hierdoor verwachten we vrij snel de drie winnaars bekend te hebben.

Brandwonden Stichting
Wij willen deze dag ook graag inzetten om geld in te zamelen voor de Nederlandse Brandwonden Stichting. Als geen ander weten wij hoe belangrijk een gezonde huid is en hoe groot de impact van brandwonden kunnen zijn. Wij dragen graag een steentje bij aan betere zorg voor de slachtoffers van brandwonden. Je kan tijdens ons Kerst Event extra bingo kaartjes kopen voor € 2,50 per stuk of 5 voor €10,-. Zo help je de slachtoffers van brandwonden én vergroot je je kansen om een heerlijke behandeling te winnen.

Wenkbrauwen verven en harsen
Niets is zo belangrijk voor je gezichtsuitdrukking, als je wenkbrauwen. Tussen 12.00 uur en 13.30 uur kan je jouw wenkbrauwen laten verven en harsen voor €15,- in plaats van €20,-. Zo zit jij met perfecte wenkbrauwen aan het kerst diner! Om zeker te zijn van een plekje raden we je aan om even te reserveren.

Fotowedstrijd
Rudolph (een rendieren ‘pop’ van 1.40m hoog) staat de hele dag klaar om met jou op de foto te gaan. Samen met kerstversiering en de meest gekke kerstbrillen, mutsen, rendier-oren en er is zelfs een heerlijk foute kerstboom stropdas. De twee leukste, grappigste of meest originele foto’s winnen een heerlijke Decléor of Décaar gezichtsbehandeling.
Sieraden verkoop
Bijou Daisy komt deze dag met heel veel sieraden en accessoires.
Ideaal om je kerst outfit compleet mee te maken, zodat jij nog meer kan stralen! Want een mooi jurkje zonder prachtige oorbellen of een kettinkje, is het natuurlijk nét niet 😉

Spaarsysteem
De decembermaand draait om onze geliefde en dierbare, welke we dan ook graag verrassen met een cadeautje. Daar gaan we jou bij helpen tijdens ons Kerst Event! Je kan namelijk een heel mooi cadeau regelen, zonder dat het jou geld kost!

Tegen inlevering van:
– 100 spaarpunten ontvang je een Kennismakingsbon van € 15,-.
– 50 spaarpunten ontvang je een Kennismakingsbon van € 7,50.

Zo kan je met de kerst iemand heel blij maken, wat jou ook weer een heel goed gevoel oplevert! Je mag zo veel kennismakingsbonnen komen halen, als je wilt. Inleveren kan door nieuwe klanten tot eind maart 2020 en maximaal 1 bon per klant. Het inwisselen van punten voor deze bon is alleen mogelijk tijdens ons Kerst Event. Het gaat om een kennismakingsbon, dus let erop dat diegene die de bon krijgt, nog niet eerder bij ons in de salon is geweest.

Producten aanschaffen
Uiteraard heb je de mogelijkheid om jouw favoriete product aan te schaffen of de laatste cadeau’s voor onder de kerstboom te kopen. Er zijn een aantal producten welke uit het assortiment gaan of een oude verpakking hebben, deze verkopen we tijdens ons Kerst Event met korting. Daarnaast hebben we natuurlijk de feestelijke cadeausetjes (vanaf €9,50). Daar zitten vaak extra’s bij, bijvoorbeeld een douchegel of kleine verpakking van een bijpassend serum. Voor alle overige producten geldt een korting van 10%. Zo kan je extra voordelig je verzorgingsproducten aanschaffen. Deze actie is alleen geldig tijdens ons Kerst Event op 21 december.

We hopen je te zien tijdens ons Kerst Event op zaterdag 21 december tussen 10.00 uur en 16.00 uur!