Elke 4-6 weken een intensieve behandeling, samen met producten voor thuis. Geen extra kosten, wél de zekerheid van een plekje in de agenda op een door jou gekozen moment èn tot 4x per jaar een leuke verassing!

We hebben veel klanten die graag iets zouden willen verbeteren aan hun huid; minder fijne lijntjes, minder onzuiverheden, minder pigmentvlekken, een egalere huid, minder rimpels, minder roodheid, een huid die minder trekt en fijner aanvoelt. Voor het beste resultaat ga je dan een traject in met intensieve behandelingen en producten voor thuis.

Maar daar lopen we soms tegen een probleem aan: onze agenda zit vaak zo vol dat het lastig kan zijn om elke 4-6 weken een behandeling in te plannen op een dag en tijd dat het voor onze klant ook echt fijn is.

Om dit op te lossen bieden we de mogelijkheid om het Skin Boost Program te volgen. Zodra je met dit traject bent begonnen heb je de zekerheid van een vaste plek op de door jou gekozen dag en tijd.

Alle informatie op een rij:

Skin Boost Program: Welke behandelingen vallen onder dit intensieve traject?

Dat zijn de behandelingen van Décaar die gericht zijn op voelbare en zichtbare huidverbetering. Hier onder vallen de Algen Peeling, Peptide Boost, Zuurstof Boost, AntiTox, Fruitzuur Peeling en alle combinaties/ uitbreidingen van deze behandelingen. Uiteraard mogen deze behandelingen aangevuld worden met supplementen zoals harsen, verven en massages.

Skin Boost Program: Waarom de combinatie van intensieve behandelingen en producten?

De intensieve behandelingen van Décaar zorgen voor een voelbaar en zichtbaar resultaat. Heel mooi om te zien hoe blij de klanten zijn die deze behandelingen ondergaan. Het resultaat van deze behandelingen is echter wel een stuk groter wanneer de behandeling thuis wordt ondersteund met de producten passend bij jouw huid.

Skin Boost Program: Wat zijn de voordelen hiervan?

Het aller belangrijkste is natuurlijk de huidverbetering, daar doen we het voor. Maar er zijn meer voordelen. Zo lang je in het Skin Boost Program zit heb je de zekerheid dat je elke 4-6 weken een plekje in onze agenda hebt. Ik schrijf elke 4-6 weken, omdat de precieze frequentie natuurlijk afhankelijk is van jouw wensen én de behoeftes van jouw huid. Dit zullen we dus samen afstemmen. Daarnaast zullen we je tot 4 keer per jaar verrassen met iets leuks. Dit kan een product zijn die je kosteloos mee krijgt, een extra behandeling waar je niet voor hoeft te betalen of totaal iets anders. Of misschien mag jij wel als één van de eerste onze nieuwste behandeling uittesten zonder daarvoor te hoeven betalen? We laten er niet te veel over los, want het moet wel een verrassing blijven. We kunnen wel alvast verklappen dat de totale waarde ervan kan oplopen tot boven de € 200,-.

Skin Boost Program: Wat betaal ik daarvoor?

Dat is een begrijpelijke vraag, maar lastig te beantwoorden. Dit is namelijk geheel afhankelijk van jouw wensen en de behoeftes van je huid. De intensieve behandelingen zijn er al vanaf € 58,50. De meeste producten kosten tussen € 29,- en € 65,-. Bij jouw eerste afspraak stellen we een behandelplan op en vertellen we je graag meer over de precieze kosten. Goed om te weten: je betaald steeds alleen voor de behandeling die je ondergaan hebt en de producten die je nodig hebt. Er is geen automatische incasso, je betaald geen abonnementskosten en je zit nergens aan vast.

Skin Boost Program: Wat als ik een keer ziek ben?

Kan jouw afspraak niet doorgaan omdat je bijvoorbeeld ziek bent? Dan kunnen we de behandeling natuurlijk gewoon verzetten, het is niet zo dat je behandeling dan vervalt. Echter heb je dan niet meer de garantie dat je behandeling op jouw favoriete dag en tijd zal plaatsvinden (een garantie die je verder dus wel hebt wanneer je mee doet aan het Skin Boost Program). Lukt het niet om de afspraak te verzetten op een tijd dat het jou goed uitkomt? Dan kan je er ook voor kiezen het bedrag te besteden aan extra verzorgingsproducten zodat je je huid thuis weer een stukje beter kunt verzorgen. Kies je ervoor om geen vervangende behandeling in te plannen of geen extra producten aan te schaffen? Dat is geen probleem, alleen vervalt dan je recht op ons cadeau van dat kwartaal.

Skin Boost Program: Wie gaat mij behandelen?

Dat is afhankelijk van de dag en tijd dat jij je behandelingen zou willen. We zorgen er wel voor dat je steeds door dezelfde schoonheidsspecialiste wordt behandeld. Veel klanten vinden dat prettig, maar het werkt voor ons ook het fijnste. Op deze manier leren we jou en je huid het beste kennen, wat ook het resultaat van de behandelingen vergroot.

Skin boost Program: Hoe zit dat bij vakanties en afwezigheid van de schoonheidsspecialiste?

Het kan natuurlijk zo zijn dat de schoonheidsspecialiste die jou altijd behandeld ziek wordt of bijvoorbeeld vakantie heeft op één van de momenten dat jij een behandeling zou ondergaan. In beide gevallen zullen we contact met je opnemen om te overleggen wat voor jou het fijnste is. Vakanties weten we natuurlijk ruim van te voren, vaak is dat op te lossen door de behandeling iets uit te stellen en daarna door te gaan met de frequentie die je gewend bent. Is de schoonheidsspecialiste onverhoopt ziek geworden? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op en overleggen we wat jij fijner vind; een afspraak bij een andere schoonheidsspecialiste of een nieuwe afspraak bij je vaste schoonheidsspecialiste inplannen. Ook nu is het natuurlijk een optie om de behandeling te laten vervallen en te kiezen voor het aanschaffen van producten.

Skin Boost Program: Ja, dit wil ik!

Ben je net zo enthousiast geworden van dit traject als wij zijn? Laat het ons dan weten. We zullen vragen naar jouw favoriete dag en tijd en plannen natuurlijk een eerste afspraak in waarbij we ook een huidanalyse zullen doen met ons huidanalyse apparaat. Hierdoor hebben we duidelijke foto’s van jouw huid, weten we precies wat je huid nodig heeft en kunnen we de verbetering in je huid beter in de gaten houden en vastleggen. Vanaf jouw eerste afspraak zal je aan de slag gaan met verzorgingsproducten voor thuis en tijdens jouw tweede afspraak zullen we jouw eerste verrassing al meegeven.

Skin Boost Program: Ik kom al voor de intensieve behandelingen bij Tree of Beauty, wat nu?

Dat is fijn, dan ben je dus al met huidverbetering bezig. Gebruik je ook al onze producten voor thuis? Dan zal er weinig veranderen, behalve dat je in ons systeem wordt genoteerd als Skin Booster. We zullen jouw favoriete dag en tijd vastleggen zodat je dus nooit meer moeite hebt bij het maken van een nieuwe afspraak. En je krijgt vanaf nu 4x per jaar een leuke verrassing.

Kom je altijd bij ons voor de intensieve behandelingen maar gebruik je de producten voor thuis niet? Dat is zonde, want die vergroten het resultaat echt enorm. Het betekend ook dat je helaas niet aan onze voorwaardes voldoet waardoor je de extra’s misloopt. Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om alsnog in ons Skin Boost Program te stappen en (stap voor stap) onze producten te gaan gebruiken.

Skin Boost Program: Ik gebruik thuis jullie producten al, wat nu?

Gebruik je onze producten al die we jou hebben geadviseerd maar boek je altijd andere gezichtsbehandelingen? Ook dan val je helaas niet onder ons Skin Boost Program. Wil je hier wel aan mee doen maar vind je het lastig te bepalen welke intensieve behandeling goed voor jou is? Geen probleem, wij kijken naar jouw huid en adviseren je daarin.

Skin Boost Program: Ik kom al voor de intensieve behandelingen én gebruik jullie producten, wat nu?

Geweldig! Neem wel alsnog even contact met ons op. Dan zetten we jou in ons Skin Boost Program en kijken we of er nog aanvullende stappen gezet kunnen worden. We zorgen ervoor dat jouw favoriete dag en tijd gereserveerd is voor jou. And Last but not Least, we zorgen ervoor dat er tot 4x per jaar een verrassing voor je klaar ligt met een totale waarde wat kan oplopen tot ruim € 200,-.