Huidverzorging op basis van Essentiële oliën
De huid is ons grootste orgaan. Als je blij bent met je huid, dan straal je dat uit. Daarom is het van groot belang om er goed voor te zorgen. Decléor biedt daarvoor een natuurlijke methode; Aroma therapie. Er worden essentiële oliën in de verzorgingsproducten en behandelingen gebruikt. Essentiële oliën bevatten actieve ingrediënten, deze hebben het fantastische vermogen om hun weldadige eigenschappen wederzijds te versterken (synergie).

Wonderen uit de natuur
Aromatherapie is de natuur in haar zuiverste vorm. Een nauwgezette selectie van aromatische planten staat garant voor een pure olie waarin alle moleculen bewaard zijn gebleven. De essentiële oliën in de producten van Decléor hebben een verfrissende, bacterie dodende, verzachtende en herstellende werking.

Huid, lichaam en geest
De filosofie van Decléor: Je goed voelen in je lichaam en geest, zorgt voor een mooie en stralende huid. Gedurende de hele gezichtsbehandeling maken wij gebruik van diverse rituelen. Alhoewel dit vaak subtiele rituelen zijn, zorgen deze rituelen samen met de aroma therapie voor een hele bijzondere ervaring. Het is niet meer gewoon een gezichtsbehandeling, de behandelingen van Decléor zijn een hele beleving op zich!

AromaExpert
De AromaExpert behandelingen verdienen wel wat extra aandacht. Er zijn verschillende AromaExpert behandelingen, elk gericht op andere behoeftes van de huid. De AromaExpert maskers bevatten een combinatie van essentiële oliën, plantextracten en algen. Deze maskers mogen uitsluitend in een professionele schoonheidssalon worden toegepast en zorgen voor fantastische resultaten.

Duo-concept
Decléor is een duo-concept. Na de behandeling wordt er altijd eerst een aromatische olie aangebracht, die speciaal is afgestemd op jouw huidtype. Hierna volgt de dag- of nachtverzorging. Uit onderzoek is gebleken dat op deze wijze de producten met hun specifieke eigenschappen, een betere en diepere werking hebben.