Nu we weer in een lockdown zitten, krijgen wij veel de vraag of wij weer de Facial@Home pakketjes verkopen. In de vorige lockdown waren deze pakketjes erg populair en het geeft ons een super goed gevoel dat er nu zelfs speciaal naar gevraagd wordt. Want naast dat je jezelf en je huid verwent met deze pakketjes, steun je ons er ook enorm mee. Daar worden we heel blij van en zijn we erg dankbaar voor!

Welke @Home pakketjes hebben we?

  • Facial@Home
  • Brows@Home

_____________________________________________________________________________________________

Facial@Home:

Met dit heerlijke pakket kun je jezelf een complete gezichtsbehandeling geven en je huid thuis een boost geven.
Het pakket bevat voldoende producten voor 2 behandelingen en is dus ontzettend leuk om samen met iemand te doen! Zoals je partner, een vriend(in) of misschien met je kind. Maak er een gezellig moment van!

Wat zit er in het pakket?
– Handzeep
– Reiniging
– Scrub
– Masker
– Lotion
– Serum
– Crème
– spatels
– Herbruikbare sponsjes
Ook voegen we er een instructie bij zodat je stap voor stap kunt lezen hoe je de producten het beste kunt gebruiken. Je kunt kiezen voor een pakket van DÉCAAR of DECLÈOR, het pakket kost €34,50 en is dus voor 2 personen/ 2 behandelingen. Wil jij het pakket met meer personen gebruiken? Dan kun je het pakket uitbreiden voor €12,50.- p.p. Pak er wat lekkers bij om er een compleet beauty avondje van te maken🧖🏼‍♀️

  _____________________________________________________________________________________________

Brows@Home
We spreken veel mensen die er enorm van balen dat ze nu hun wenkbrauwen niet kunnen laten verven. Zeker zo met de feestdagen is het fijn om mooie en sprekende wenkbrauwen te hebben. Dus daar hebben wij de oplossing voor gevonden!
Een pakket met instructies om zelf je wenkbrauwen te verven. Het bevat een duidelijke uitleg, alle ingrediënten voor een goede verf, tint remover en natuurlijk de gebruiksartikelen om de behandeling uit te kunnen voeren.
Het is heel simpel en met onze uitleg kan er niks meer fout gaan. Binnen 10 minuutjes heb jij weer perfecte wenkbrauwen!
Wil je dit pakketje bestellen? Laat het ons even weten. Ophalen kan op afspraak. Wel belangrijk om te weten; we adviseren de behandeling binnen 6 uur na het ophalen van je pakketje uit te voeren. Dit om de werking van de producten niet verloren te laten gaan. Het Brows@Home pakketje kost €15,00.

_____________________________________________________________________________________________

Laat je het ons weten als je een facial @home pakket wilt? ✨