Observ Your Skin bij Tree of Beauty

Altijd al willen weten hoe jouw huid er écht uit ziet? En wat er zich dieper in je huid afspeelt?

Dat kan bij Tree of Beauty! Door middel van ons huidanalyseapparaat Observ 520.

Wat is de Observ 520?

De Obserb 520 is een huidanalyseapparaat. Met de Observ bekijken we de diepere huidlagen van jouw huid en leggen deze vast door middel van 6 foto. Deze foto’s worden gemaakt met verschillende lichtfilters en maken zichtbaar wat we met het blote oog niet kunnen zien. Hierbij nemen we min of meer een kijkje in de huid. Het maakt huidproblemen zichtbaar die nog niet aan de oppervlakte van de huid te zien zijn. Veel huidaandoeningen beginnen namelijk in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Eigenlijk ben je dan dus al aan de late kant. De eerste stap naar huidverbetering begint dus bij een goede huidanalyse!

De Observ maakt 6 verschillende foto’s binnen 30 seconden:

  • 1e foto: Hoe ziet jouw huid er nu echt uit bij daglicht.
  • 2e foto: Je kunt hier goed de gevoeligheid en roodheid van de huid zien, waaronder ook couperose en rosacea.
  • 3e foto: Hierbij kunnen we heel goed de talgproductie beoordelen en het reliëf van de huid zien, zoals de poriën, fijne lijntjes en (acne-) littekens.
  • 4e foto: Op deze foto kunnen we het vochtgehalte in de huid zien en de verdeling van de vetlaag.
  • 5e foto: Hier worden afwijken qua pigmentatie en zonschade heel goed zichtbaar. We zien deze schade dus al in de diepere huidlagen, nog vóórdat je dat zelf met het blote oog kan zien.
  • 6e foto: Hier kunnen we goed de gelaatsteint zien, maar kunnen we ook al een beetje in de toekomst kijken hoe jouw huid er uit zal komen te zien wat betreft pigmentatie.

Het bespreken van de analyse duurt ongeveer 15 minuten. Door middel van deze 6 foto’s krijgen we een nog beter beeld van jouw huid en kunnen we daardoor een perfect huidadvies geven!

Voordelen van de huidscan

  • De foto’s geven een zeer gedetailleerde weergave van jouw huid.
  • Je ontvangt een effectief behandeladvies.
  • De foto’s ontvang je direct na de analyse per e-mail.
  • De foto’s kunnen worden opgeslagen en vergeleken met voorgaande sessies, waardoor de resultaten van de behandeling en productgebruik duidelijk zichtbaar zijn.

Gratis huidanalyse
In combinatie met een gezichtsbehandeling is de analyse geheel kosteloos. Dit kan maximaal 2 keer per jaar. Wil je de huidanalyse los boeken? Dan bedragen de kosten € 29,95 euro.

Belangrijk om te weten
Om een goede analyse van de huid te maken is het belangrijk dat de huid goed gereinigd is om een zo eerlijk mogelijk beeld te krijgen. De huid dient dus vrij te zijn van make-up én gezichtscrème. Daarom zullen wij altijd de huid goed reinigen alvorens we de huidanalyse gaan maken.

Afspraak inplannen?
Ben je benieuwd naar de conditie van jouw huid en wat de behandelmogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak! Bel 06-22158687 of mail via info@treeofbeauty.nl