Sommige huidproblemen of afwijkingen hebben (lange) tijd nodig om te verbeteren, maar er zijn ook huidafwijkingen welke wij direct kunnen verhelpen of verwijderen.

Dankzij ons Coagulatie apparaat kunnen wij op een makkelijke manier ontsierende plekjes op de huid verwijderen. Wij behandelen:

– Fibromen (steelwratjes)
– Bloedblaasjes
– Kleine adertjes in het gezicht
– Spider Naevi (spinnekopjes, adertjes in spinvormpje)
– Bindweefselplekjes
– Vetbultjes
– Milia
(gerstenkorrels)
– Talgklierhyperplasie (vergrote talgklieren met verdikking rond de talgklier)

Tijdens de behandeling houden wij een heel fijn naaldje tegen de huidaandoening, we prikken dus niet IN de huid. Dit naaldje geeft een heel klein elektrisch stroompje, door de verhitting verdwijnt of vermindert de huidaandoening. Vervolgens ontstaat er een klein korstje, dit geneest meestal binnen 6-12 dagen. Coagulatie is een veilige en snelle behandeling welke geschikt is voor kleinere huidoppervlaktes. Het maakt een medische ingreep overbodig (soms gaat het om aandoeningen welke de huisarts ook weg zou kunnen snijden, maar dat is een veel heftigere behandeling) en voorkomt littekenvorming. Om het herstel te ondersteunen kan je twee keer per dag de Oxygen Gel aanbrengen.

Wij bieden momenteel twee varianten aan; een coagulatie behandeling waarin we meerdere plekjes achter elkaar kunnen verwijderen (€28,-) en een korte coagulatie behandeling (€16,-), dan verwijderen we 1 á 2 plekjes. Kom je voor het eerst? Dan plannen we altijd eerst de normale coagulatie behandeling en nemen wij extra tijd om de plek(jes) te beoordelen. Afhankelijk van de huidafwijking zijn er meestal 1 of 2 behandelingen nodig.